Γράφει η Μαρία Κουζούφη στην ηλεκτρονική σελίδα του typosthes …
Θεσσαλονίκη: Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά… «σεφ» στο κέντρο της πόλης!
Μια δημιουργική, εκπαιδευτική αλλά και… νόστιμη, δυνατότητα απασχόλησης παιδιών προσφέρει τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου το εστιατόριο Mama’s Taper, στον νέο του χώρο, στον πεζόδρομο της Κλεισούρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τα παιδιά φοράνε ποδιά και σκούφο, όπως ένας σεφ, και ξεκινούν, υπό την καθοδήγηση της ομάδας του Mama’s Taper, να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα σνακ με υλικά που βρίσκονται εύκολα στο ψυγείο της μαμάς, χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια τους και φυσικά πολλή φαντασία. Στο πλαίσιο του εργαστηρίου μαγειρικής σύνθεσης, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών, οι μικροί σεφ δημιουργούν μια «τρελοφατσούλα» και κρέπες σαλιγκαράκια τα οποία μπορούν να απολαύσουν κιόλας εκείνη τη στιγμή ή να τα πάρουν μαζί τους για το σπίτι.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ και θα διαβάσετε όλο το άρθρο της φίλης μας Μαρίας Κουζούφη!