Παράλειψη συνδέσμων

Συμμετοχή στο Thessaloniki 5ο Food Festival !

mama's taper food festival

H mama’s taper και φέτος συμμετέχει στις δραστηριότητες του Food Festival 2015 του Δήμου Θεσσαλονίκης! Συγκεκριμένα:

Για τους μικρούς:

“Τα παιδιά στην Κουζίνα”

learn

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο 66ο και στο 67ο Δημοτικό Σχολείο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, οι μικροί μας φίλοι θα μεταμορφωθούν σε σεφ και θα μάθουν να φτιάχνουν υγιεινό πρωινό με θέμα τα Χριστούγεννα παρέα με την ομάδα Ονειρομαγειρέματα mama’s taper!

Μέρα: Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Πού: 66ο και στο 67ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Πότε: από τις 17.00 έως τις 19.00

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ !


Για τους μεγάλους:

“Σύγχρονη κουζίνα της Θεσσαλονίκης”

Η mama’s taper προτείνει τον Μουσακά με μανιτάρια και ψητά λαχανικά στα πλαίσια της ανάδειξης της σύγχρονης κουζίνας της Θεσσαλονίκης. Βάλτε το ληθαράκι σας για να παρουσιαστεί το πιάτο στο ευρύτερο κοινό της Θεσσαλονίκης!

mousakas paradosiakos mama's taper

Με κεντρικό άξονα  ” Η σύγχρονη κουζίνα της Θεσσαλονίκης- New entries”, το φετινό Food Festival “παρακολουθεί” την εξέλιξη της γαστρονομικής πορείας της πόλης. Σε αυτή τη λογική, για μία εβδομάδα, από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου μπορείτε να επισκεφτείτε το mama’s taper και δοκιμάστε τον υπέροχο μουσακά μας! Τα  10 πιάτα που θα σημειώσουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, θα αναδείξουν τις συνταγές της σύγχρονης κουζίνας της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, τα πιάτα αυτά θα  παρασκευαστούν μπροστά στο κοινό,  στις 7 Δεκεμβρίου 7μμ στο εστιατόριο ΑΓΟΡΑ- ERGON Π. Μελά  42. Για περισσότερά πατήστε εδώ.


Για μικρούς και μεγάλους:

“Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο”

Thessaloniki Food Festival & mama's taper

Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Νοεμβρίου 11.00- 17.00 στο φουαγιέ του Δημαρχείου,  θα παρουσιαστούν και θα  διατίθενται τοπικά προϊόντα από συλλόγους και επιχειρήσεις, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος και τον Σ. Ε. Π. Ι. Κ. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ).

Θα είμαστε και εμείς εκεί με τους πεντανόστημους μίνι κουραμπιέδες μας!

κουραμπιέδες mama's taper

Παράλληλα, οι food bloggers Εύα Μονοχάρη και Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, θα παρουσιάσουν στο κοινό το ελληνικό χριστουγεννιάτικο δείπνο.

 

Για όλο το πρόγραμμα του 5ου TFF κάντε κλίκ εδώ.

EL