Παράλειψη συνδέσμων

Παραμύθια με γεύσεις με την Ανθή Θάνου & Ονειρομαγειρέματα mama’s taper

H mama’s taper σας προσκαλεί το Σάββατο στις 5 Δεκεμβρίου 2015 στο νέο της χώρο Κλεισούρας 11, για νόστιμα παραμύθια και χριστουγεννιάτικο εργαστήρι μαγειρικής!

Xmas Fairies mama's taper

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 11:00 με χριστουγεννιάτικα Ονειρομαγειρέματα και στις 12:00 η υπέροχη Ανθή Θάνου θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους με τα παραμύθια της!

Συγκεκριμένα, οι μικροί φίλοι θα μεταμορφωθούν σε επίδοξους σεφ, θα φτιάξουν κολοκυθόσουπα και πεντανόστιμους μίνι κουραμπιέδες. Στόχος είναι να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη, να προετοιμαστούν για τον κόσμο των παραμυθιών και τέλος να απολαύσουν τις δημιουργίες τους! Μπορούν επίσης να κεράσουν και τους γονείς τους. Η δράση αυτή διαρκεί 45 λεπτά και τα παιδικά κάνουν μαγειρική σύνθεση υπο την καθοδήγηση της ομάδας mama’s taper. (Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 2310 242524)

Μόλις το ρολόι χτυπήσει 12:00, η Ανθή Θάνου θα ξετυλίξει το κουβάρι με τις πιο μυρωδάτες ιστορίες και θα αφηγηθεί παραμύθια με ζεστές κολοκυθόσουπες σε κατσαρόλες μαγικές, με κατάλευκους κουραμπιέδες και τηγανίτες με άταχτους καλικατζαρέους. Τα ταξίδια συνοδεύει με μουσική, τραγούδια και κάλαντα ο μουσικός Αλέξανδρος Μακρής.

Ηλικίες: 3 ετών έως 8 ετών

Κόστος: 7 ευρώ/ άτομο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται για τα παιδιά η δράση, όπου τα παιδιά θα φάνε το σνακ τους και θα παρακολουθήσουν τα παραμύθια. Για τους γονείς στην τιμή συμπεριλαμβάνεται δωρεάν ένα ζεστό ρόφημα (κανελάδα σπιτική, καφές ή τσάι) και κουραμπιέδες ή μηλόπιτα mama’s taper.

Πού: Κλεισούρας 11, πεζόδρομος που ενώνει την οδό Χαλκέων και την Βενιζέλου, πλατεία Αριστοτέλους.

Πληροφορίες: 2310.24.25.24 ή 6974602278 Χατζηγιαννάκη Ζωή Υπεύθυνη επικοινωνίας mama’s taper

EL