Παράλειψη συνδέσμων

Με ψωμί & αλάτι

Με Ψωμί κι Αλάτι

με την Ανθή Θάνου, τον Αλέξανδρο Μακρή

και

τα Ονειρομαγειρέματα mama’s taper

παραμύθι mama's taper

σε κήπο δεν φυτρώνεται σε περιβόλι όχι, ο βασιλιάς το γεύεται κι όλος ο κόσμος το χει… και ΄γω πατεράκι μου σ αγαπώ σαν τα αλάτι… και κείνες έφτιαχναν τις αρμυροκουλούρες τους… και σαράντα καρβέλια ψωμί μάνα θα φάω…και ο θεός μας έπλασε με αλεύρι και νερό μα κάποιους μας πάραψησε και άλλους μας έβγαλε νωρίς…

Ένα γαστρονομικό σεργιάνι σε νόστιμα παραμύθια με μπόλικο αλάτι, με κουλούρια, άρτους και ψωμιά.

Σερβίρουμε ψωμί και αλάτι και στο τέλος θα πούμε

και τρώγαμε και πίναμε και σ όλους εμείς δίναμε!!!

Τα Ονειρομαγειρέματα mama’s taper σας προσκαλούν το Σάββατο στις 6 Φεβρουαρίου 2016 στης 11:00 στο νέο τους χώρο Κλεισούρας 11, για νόστιμα παραμύθια και απίθανο εργαστήρι μαγειρικής!

Συγκεκριμένα, οι μικροί φίλοι θα ταξιδέψουν για μία ώρα περίπου μαζί με τα υπέροχα παραμύθια της Ανθής Θάνου. Έπειτα θα μεταμορφωθούν σε επίδοξους σεφ, όπου για μισή θα φτιάξουν …… Στόχος είναι μικροί μεγάλοι να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη, να περιπλανηθούν στον κόσμο των παραμυθιών και τέλος να απολαύσουν τις μαγειρικές τους δημιουργίες! Τα ταξίδια συνοδεύει με μουσική και τραγούδια ο μουσικός Αλέξανδρος Μακρής.

Mama's taper ψωμι αλάτι

Για τους μεγάλους στην υποδοχή τους περιμένει ζεστός γαλλικός μπουφές και μόλις τελειώσει η αφήγηση θα ανοίξει ο μπουφές όπου μπορούν να κεραστούν καφέ, λεμονάδα και κεράσματα. Υπάρχει επίσης η επιλογή μετά το πέρας της εκδήλωσης να απολαύσουν μικροί μεγάλοι το γεύμα τους ή ποτό με μεζέ.

Ηλικίες παιδιών: 3 ετών έως 12 ετών

xmas mama's taper

Κόστος:

7 ευρώ/ παιδί

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται για τα παιδιά η αφήγηση και η δράση δημιουργικής απασχόλησης, όπου τα παιδιά θα φάνε τη δημιουργία τους και θα παρακολουθήσουν τα παραμύθια.

7 ευρώ/ γονέα

Για τον γονέα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται γαλλικός καφές στην υποδοχή, μετά το τέλος της αφήγησης ένα ζεστό ρόφημα της επιλογής τους (κανελάδα σπιτική, καφές ή τσάι) και κεράσματα mama’s taper.

Απαραίτητη η κράτηση και απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 2310 242524)

Πού: Κλεισούρας 11, πεζόδρομος που ενώνει την οδό Χαλκέων και την Βενιζέλου, πλατεία Αριστοτέλους.

Πληροφορίες: 2310.24.25.24 ή 6974602278 Χατζηγιαννάκη Ζωή Υπεύθυνη επικοινωνίας mama’s taper

EL